Uitje met kids?
Ontmoet de leukste dieren.
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Uitje met kids

Bent u op zoek naar een leuk uitje met kids? Kom dan naar Zoo Bizar in Orvelte.

Uitje met de kids en dieren

uitje met kids

Door de kleinschalige opzet van Zoo Bizar is het altijd mogelijk oog in oog te staan met de vele dieren die er rondlopen. Het grootste deel van de dieren zijn gehuisvest in een open verblijf. Er is altijd iemand van ons team ter plekke die veel kan vertellen over de bijzondere dieren en hun bizarre leefgewoontes. Tijdens de presentatie mag je veel dieren aaien en sommige zelf vasthouden.

Zo kun je onze vogelspin van dichtbij bekijken en als je durft hem misschien wel vast te houden. Niets is leuker dan dat toch? Samen met je vader, moeder, broer, zus of opa en oma op ontdekkingsreis door onze mini dierentuin in Orvelte.

 

 

Geniet ook van de natuur rondom Orvelte

Naast dat er veel te beleven is, kan men er ook genieten van de prachtige natuur in Orvelte. Niet te missen tijdens deze kinderactiviteit! De omgeving toont nog praktisch alle kenmerken van het oude Drentse landschap. Dankzij de huisweiden en de oude appelgaarden, heeft het dorp nog altijd een open landelijk karakter. Dit ‘oude landschap’ wordt versterkt door de essen (bouwlanden in de nabijheid van de dorpskern), die ook al eeuwen lang onveranderd zijn. In de wijde omgeving leeft een groot assortiment aan vogels, insecten en andere dieren.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe