Uitjes met kinderen
Een te gek uitje vind je bij Zoo Bizar Orvelte

Uitjes met kids

Opzoek naar leuke uitjes met kids? Bij Zoo Bizar in Orvelte ben je aan het goede adres! Zoo Bizar staat namelijk garant voor een gigantisch leuk uitje voor het hele gezin. Wist je dat Zoo Bizar verkozen is voor het één na leukste uitje in Drenthe?! Kom meer te weten over onze dieren en ga samen met je moeder, vader, broertje/zusje op ontdekkingstocht in onze mini Zoo! Deel mee aan de rondleiding en leer alle ins en outs kennen over onze dieren. Durf jij de dieren te aaien en vast te houden?

Maak kennis verschillende dieren

Er lopen heel wat familie’s rond op Zoo Bizar. De kippenfamilie heeft een hele sjieke naam “Chabo”. Hulk onze kleine dwerguiltje houdt alles goed in de gaten! Terwijl Badman het vleerhondje de wereld “onderste boven”ziet.

In ons midden hebben we een bekende Nederlander lopen Fulcuo, hij is beroemd met zijn WK en EK voorspellingen op RTV Drenthe, misschien heb je hem wel gezien! Fulcuo is onze kogelgordeldier, ze zijn erg zeldzaam er zijn nog maar zes van deze gordeldieren in Nederland.

Bekijk onze dieren hier.

Bizar leuke uitjes!

Zoo Bizar is het leukste uitje met de familie, school en vriendjes! Wij organiseren ook jouw familiedagschoolreisje en kinderfeestje! In overleg zorgen wij voor een passend programma! Informeer naar de mogelijkheden. Bel naar ons en krijg direct een passend antwoord op al je vragen. Telnr.: 0593 322400. Kies voor een rondleiding, en kom langs alle bijzondere dieren die in onze Zoo verblijven! Een goede combinatie is met de kinderen naar het “Houten pad van Theodoor” te gaan. Dit is een vrij toegankelijk klim- en klauterpad van Staatsbosbeheer. De kinderen kunnen dan lekker hun energie even kwijt.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe

Trek gekregen?

Heb je trek hebben gekregen van het dagje uit met kind Drenthe? Dan kun je voor een frietje, snack of ranja terecht tegenover Zoo Bizar bij Restaurant de schapendrift.

Uitjes met kids