Leuk dagje uit met de kinderen
Voor een unieke en leuke ervaring met de dieren
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Uitjes met kinderenUitjes met kinderen

Leuke en leerzame uitjes met kinderen daar staat een bezoek aan Zoo Bizar zeker garant voor. We kunnen veel vertellen over onze bijzondere dieren. Onze dieren kunnen geaaid worden omdat elk dier in Zoo Bizar tam is en tijdens de presentatie mag je een slang ook vasthouden! Op die manier leren en ervaren de kinderen waarom reptielen bijvoorbeeld koudbloedig worden genoemd.

En ze merken hoe de schubben van een slang voelen. Is dat nu glibberig of glad? Ook bouw je echt een band op met het dier die jij dan in je handen hebt. Wanneer je één van onze mooie en bijzondere dieren vastpakt kun je je eigen angsten overwinnen.

 

 

Een avontuurlijke speelroute in Orvelte

 Het houten pad van Theodoor is helemaal van hout gemaakt en staat in het teken van het varkentje Theodoor dat liever een wild zwijntje wil zijn. “Het houten pad” is niet alleen een verhaal over een avontuurlijk varkentje, het is ook een verhaal dat jezelf kunt spelen.

Kinderfeestje Orvelte

Soms is het pad makkelijk begaanbaar, maar vaak moet je ook oppassen. Je klimt in de holle boom, klautert over het jungle pad en ontdekt het muzikale hout! Het pad is zo’n 300 meter lang en als je het afgelopen hebt kun je via de roze paaltjes de weg terugvinden naar het dorp.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe

Arrangementen

verjaardagsfeestje Orvelte
Muis: € 7,50 p.p:zakje chips en ranja in een leuke meeneembeker

Slang: € 9,95 p.p: een portie poffertjes, ranja in leuke meeneembeker.  (vanaf 6 personen)

* Bij alle arrangementen geldt onbeperkt ranja tappen en voor de begeleiding koffie /thee

Vanwege de drukte nemen we in de schoolvakanties geen kinderfeestjes aan. Dit zou ook niet leuk zijn voor de jarig. Tip; voor de vrijdagmiddag zijn er meestal niet zoveel aanvragen.