Uitstapjes zomervakantie
Ontdek tijdens je bezoek aan Zoo Bizar de bijzondere wereld van onze exotische dieren
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Uitstapjes zomervakantie

Uitstapjes zomervakantie? Bij Zoo Bizar beleef je het leukste uitje voor het hele gezin! Altijd al eens oog in oog willen staan met dieren zoals de baardagaam, de kleine egeltenrek of de naakte rat? Aarzel dan niet en breng tijdens je uitstapje met kids een bezoek aan Zoo Bizar!

Zintuigenpresentatie

uitstapjes zomervakantie

Maak kennis met de dieren van Zoo Bizar tijdens de presentatie.. Wist je dat er in ons midden een bekende Nederlander loopt? Namelijk Fuleco? Hij is beroemd met zijn WK en EK voorspellingen op RTV Drenthe, misschien heb je hem wel gezien! Fuleco is onze kogelgordeldier, ze zijn erg zeldzaam er zijn nog maar een handjevol van in Nederland.

Bekijk al onze dieren hier.

 

Natuur in en om Orvelte

Naast dat er in het dorp Orvelte veel te beleven is kan men er ook genieten van de prachtige natuur. Niet te missen tijdens het dagje uit Drenthe vandaag! De omgeving toont nog vrijwel alle kenmerken van het oude Drentse landschap. Dankzij de huisweiden en de oude appelgaarden heeft het dorp nog steeds een open landelijk karakter. Dit ‘oude landschap’ wordt versterkt door de essen (bouwlanden in de nabijheid van de dorpskern), die ook al eeuwen onveranderd zijn. In de wijde omgeving leeft een grote verscheidenheid aan vogels, insekten en andere dieren.

Mocht je na dit dagje uit met de kinderen nog zin hebben in een frietje, snack of ranja. Dan kun je terecht tegenover Zoo Bizar bij Restaurant de schapendrift.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe