Voorjaarsvakantie
Vier jouw vakantie bij Zoo Bizar!
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Wat te doen in de voorjaarsvakantie

Wat te doen in de voorjaarsvakantie? Kom samen met je vader, moeder, opa, oma, vriendjes of vriendinnetjes naar Zoo Bizar in Orvelte voor een te gek uitje in de voorjaarsvakantie! Ontdek wat er allemaal te doen is en maak kennis met onze verschillende (exotische dieren). Wist je trouwens al dat Zoo Bizar verkozen is tot het tweede leukste uitje in heel Drenthe!?

Dagje uit met kinderen en dieren?

Wat te doen in de voorjaarsvakantie

Door de kleinschalige opzet van Zoo Bizar is het altijd mogelijk oog in oog te staan met de vele dieren die er leven. De meeste dieren zijn gehuisvest in een open verblijf. Er is altijd een verzorger aanwezig die meerdere keren per dag een presentatie geven.
Zo kun je onze vogelspin van dichtbij bekijken en als je durft misschien wel vasthouden. Niets is leuker dan dat toch? Samen met je vader, moeder, broer, zus of opa en oma op ontdekkingstocht door onze mini dierentuin in Orvelte.

Natuur in en om Orvelte

Naast dat er in het dorp Orvelte veel te beleven is kan men er ook genieten van de prachtige natuur. Niet te missen tijdens het dagje uit Drenthe vandaag! De omgeving toont nog vrijwel alle kenmerken van het oude Drentse landschap. Dankzij de huisweiden en de oude appelgaarden heeft het dorp nog steeds een open landelijk karakter. Dit ‘oude landschap’ wordt versterkt door de essen (bouwlanden in de nabijheid van de dorpskern), die ook al eeuwen onveranderd zijn. In de wijde omgeving leeft een grote verscheidenheid aan vogels, insekten en andere dieren.

 

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe