Een winter uitje
Kom naar Zoo Bizar voor een bijzonder dagje uit

Winter uitje

Zoo Bizar is hét winter uitje voor deze tijd van het jaar. Kom deze winter naar Zoo Bizar in Orvelte voor een unieke ervaring met al onze bijzondere dieren.

Een winter uitje plan je in Orvelte

Winter uitje

Een leerzame en gezellige locatie voor een winter uitje. Wil jij een winter uitje organiseren? Bij mini dierentuin Zoo Bizar zit je goed. Wij hebben een ruim en speciaal aanbod aan bijzondere dieren, waar jong en oud van zal genieten. De dieren mogen opgepakt worden en dat zorgt voor een unieke ervaring voor kind en dier. Één ding is zeker, Zoo Bizar helpt je graag mee om van jullie winter uitje een geslaagde dag te maken! Wij willen je graag helpen om een leuk winter uitje samen te stellen, in overleg is namelijk veel mogelijk.

 

 

Ontmoet onze bijzondere dieren

Door de kleinschalige opzet van Zoo Bizar is het altijd mogelijk oog in oog te staan met de vele dieren die er rondlopen. Zo kun je niet alleen zien hoe ze er uit zien maar ook hoe ze echt voelen! Het grootste deel van de dieren is gehuisvest in een open verblijf waar ze vrij kunnen rondlopen en bekeken kunnen worden door jou. Iemand van ons team is altijd aanwezig die veel kan vertellen en demonstreren over de bijzondere dieren en hun bizarre leefgewoontes. Zo kun je onze vogelspin van dichtbij bekijken en als je durft misschien wel vasthouden. Niets is leuker dan dat toch? Samen met je vader, moeder, broer, zus of opa en oma op ontdekkingstocht door onze mini dierentuin in Orvelte. Als de kinderen dorst krijgen kunnen ze ondertussen altijd een bekertje ranja pakken.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe

Maak tijdens je winter uitje, kennis met verschillende dieren

Het zijn allemaal verschillende families in Zoo Bizar. De kippenfamilie met de sjieke naam ‘Chabo’. Onze kleine dwerguil Hulk houdt alles goed in de gaten! En Badman het vleerhondje de wereld ‘ondersteboven’ ziet.

We hebben zelfs een bekende Nederlander in ons midden. Fulcuo is beroemd geworden door zijn voorspellingen over WK en EK op RTV Drenthe. Je hebt hem misschien wel gezien! Het is een kogelgordeldier, in Nederland zijn er nog maar zes wat hem dus erg zeldzaam maakt.