Schoolreisje

Schoolreisje

Schoolreisje of op schoolkamp in de omgeving? Voor een spannend en leerzaam schoolreisje ga je naar ZooBizar Orvelte! De diverse dieren waar we over vertellen zijn hanteerbaar zodat de kinderen de dieren aan kunnen raken. Zo ervaren zij waarom reptielen bijvoorbeeld koudbloedig worden genoemd en hoe de schubben van een slang voelen. Voelt dit glibberig of juist glad?

Schoolreisje

Kosten €3,20 per kind

Per 10 kinderen 1 begeleid(st)er gratis. U kunt pinnen of contant betalen. Deze speciale prijs is voor een bezoek tijdens schooltijden, niet voor de woensdagmiddag, vakanties of het weekend. *Bij schoolreizen kunnen geen vrijkaartjes, kortingsbonnen of andere acties ingewisseld worden.

Als je in Orvelte bent met kinderen mag je dit avontuur eigenlijk niet missen. Het houten pad van Theodoor is een leuke klim- en klauterroute voor kinderen door het bos bij Orvelte.

Een avontuurlijke speelroute in Orvelte

Het pad is helemaal van hout gemaakt en staat in het teken van het varkentje Theodoor dat liever een wild zwijntje wil zijn. “Het houten pad” is niet alleen een verhaal over een avontuurlijk varkentje, het is ook een verhaal dat jezelf kunt spelen.

Soms is het pad makkelijk begaanbaar, maar vaak moet je ook oppassen.. Je klimt in de holle boom, klautert over het jungle pad en ontdekt het muzikale hout! Het pad is zo’n 300 meter lang en als je het afgelopen hebt kun je via de roze paaltjes de weg terugvinden naar het dorp.

Het boekje is bij Zoo Bizar te koop.

Schoolreisjes voor iedere leeftijd

Stinkdieren, tenreks en gordeldieren kennen ook de kleine kinderen. Het spreekt voor zich dat we het verhaal van de dieren zoveel mogelijk aan passen aan de leeftijd van de kinderen. Na ongeveer 30 minuten luisteren en de dieren van zo dichtbij bekijken is de spanningsboog er meestal wel af. Het is natuurlijk ook best wel spannend!